Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) rozhodně není žádná stydlivka! Pro klip punkrockové kapely ZakázanÝ ovoce se oblékla do extrémně odvážného kostýmu, do ruky vzala bič a mlátila jím na všechny strany tak, až chlapi sténali skutečně bolestí. Podívejte se na fotky ze skandálního natáčení!

Režie klipu se ujala Ivanna Benešová, která dala dohromady s kapelou i scénář. „Je to o noční párty ve stylu rock 'n' roll, kdy kapela řádí na hotelu s fanynkami. A právě v roli fanynky se objevila Taťána Makarenko, která v jedné scéně jako domina bičuje kytaristu. Bič byl skutečný, kožený a tvrdý prut, takže to chudáka kytaristu dost bolelo a měl na zádech zarudlé rány. Při prvním záběru a po prvním úderu bičem doslova vyjekl bolestí, nakonec ale vydržel asi tři minuty reálného bičování,“ pochválila reálnost scény slečna režisérka.

V roli druhé fanynky, jež Taťáně pomáhá ztřískat kytaristu, je finalistka letošní České Miss Zuzana Juračková. Ta mimo jiné roztrhala polštář a díky tomu bylo prezidentské apartmá v hotelu Ambassador, kde se točilo, plné peří. Produkce vůbec demolovala pokoj tak, až si na ni hosté stěžovali a nakonec dostali od managementu hotelu pokutu za zničené vybavení.

V klipu hraje i Václav Upír Krejčí. Střihl si úlohu úchylného „sekuriťáka“, který na bezpečnostních kamerách sleduje divoký mejdan na pokoji a nad polonahými fanynkami se dopouští samohany. „Pro mě jako pro režisérku bylo zajímavou zkušeností vysvětlovat herci, jak má správně masturbovat, aby to na kameře vypadalo co nejlépe. Ale povedlo se. Záběr se opakoval jen třikrát. Navíc se točilo za plného provozu přímo na hotelové recepci, vyrušil nás proto jeden turista, který se chtěl masturbujícího Upíra na něco zeptat,“ směje se Ivanna.

Záběry plné nahoty, demoličních scén a náznaku zakázaných látek diváci uvidí koncem května. Benešová už ale chystá natáčení klipu i pro Davida Krause, navíc jezdí do zahraničí, kde shání partnery pro svůj příští celovečerní film.

Reklama

Další články

Načítám