Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá herečka, která zaujala ve filmu Nevinnost, jindy rozkošná dcera Jitky Asterové (64) zásadně změnila svoji image. A teď už Anna Linhartová není roztomilá ani trochu. Byli jsme v šoku, když jsme ji potkali na pražské premiéře filmu Velký Gatsby. Měla růžové vlasy, bledou tvář a tmavě fialovou rtěnku a vypadala jako z hororu anebo přehlídky Vivienne Westwoodové.

"Vždycky jsem toužila mít barevné vlasy. Už někdy od dvanácti. Ale až teď jsem si dodala odvahu," řekla Super.cz Anna. "Lidé si mě na ulici všímají, někdo se dívá mile, někdo nemile. Ale v tramvaji si ještě neodsedávají, což mě trochu mrzí, bylo by pěkné, kdyby mi občas někdo uvolnil místo," smála se.

Na vlasech nemá přeliv, ale opravdovou barvu. "Musela jsem si kvůli tomu úplně odbarvit vlasy," upřesnila, že pod růžovou se neskrývají její vlastní zrzavé vlasy. A jak dlouho si tuhle kreaci hodlá nechat? "Asi měsíc nebo dva do dalšího natáčení. Využila jsem toho, že teď filmování nemám a budu mít růžové vlasy přes maturity. Možná strhnou pozornost a nikdo si nevšimne mých znalostí," doufá mladá studentka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám