Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pochybnosti o pravdivosti tvrzení Ivety Bartošové (†48), že skutečně nikdy neměla problém s prášky a alkoholem, nadále vzrůstají. Po článku Super.cz, v němž jsme uvedli, že Jiří Pomeje zničil telefon, v němž měl prý svou exmanželku natočenou, jak ho nahá prosí o alkohol, se naší redakci ozval další její bývalý milenec a podporovatel Zdeněk Macura (49). Chce ji bránit. „Taky jsem ji zažil, jak třeba tři hodiny přede mnou klečí a prosí o pomoc a kouká jako králíček, jak nahá sedí na schodech a podobně, denně si říká o víno a pak slibuje, že do čtrnácti dnů přestane pít i kouřit,“ svěřil se nám Macura. A přidal detaily o Ivetině nahé kůži!

„Když jsem ji poprvé viděl nahou, tak jsem se úplně divil, jak je možné, že má velmi krásné tělo. Její kůže všude byla úplně hladká, jako mají mladé náctileté dívky a přitom jí bylo 45 let,“ říká obdivně Macura. A pro její údajný alkoholismus má pochopení.

„Nemyslím si, že ona je typický alkoholik. Její potřeba alkoholu je jen snahou přežít v tomto světě. Má velmi čistou, bezelstnou duši a srdce jako málokdo, ale lidé kolem nejsou tak čistí jako ona. Byl jsem s Ivetou jen krátce, ale po tom všem, co jsem od ní zažil i negativního, musím říct, že šlechetnější ženu jsem nikdy nepotkal,“ myslí si muž, který se o Bartošovou bojí, neboť si myslí, že její druh Josef Rychtář nerozumí její umělecky založené duši a že potřebuje svobodu a volně dýchat. Prý ji naopak zašlapává do země.

Než Ivetu poznal, podporoval prý různým způsobem mnoho jiných žen, ale jediná Bartošová se prý zachovala víc než vděčně. „Ta žena mě několikrát pozvala na koncert, vždy mě hezky uvítala, objala, dala pusu. Tato žena je hodna cti, je příkladem pro druhé ženy. Já se jí za to, co pro mě udělala, budu vždy veřejně zastávat přede všemi,“ vyznal se Zdeněk Macura.

„Lidé by měli pochopit, že tvůrčí lidé se vždycky budou chovat neobvykle, netradičně až podivně, ale to ještě neznamená, že bychom se měli snažit takové lidi dotlačit do toho, aby byli jako ostatní, ti ‚normální‘,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám