Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) má spoustu fanoušků, a to i mezi mladými kluky, kterým se hodně líbí. Ona sama si ale myslí, že moc krásy nepobrala. Podívejte se na video, v němž o tom vypráví a kde pohovořila i o tom, jak se její manžel vypořádává s obtěžujícími opilci!

S Luckou jsme si popovídali ve středu na tiskovce k ohlášenému turné s Michalem Davidem (63) Hit Tour 2013 (seznam štací zde), kde navíc křtila svou desku Oheň, za niž už dostala Zlatou desku. Navíc na akci obdržela zrcátko TýTý, jehož se letos nemohla zúčastnit, a také po dvou letech Slavíka.

Lucka nám už v emailu svěřila, že se po náročných tanečních trénincích na turné s Michalem Davidem cítí jako zombie, čímž narážela i na svůj aktuální hit a na to, že zkouší až na doraz. „Bolí mě ruce, protože jsme dělali zvedačky, na které nejsem zvyklá. Měla bych je posilovat,“ myslí si.

Ptali jsme se jí i na to, že fanoušci hokeje ji zvolili jako nejsympatičtější ze všech manželek či přítelkyň hokejistů v našem národním týmu, který právě bojuje na mistrovství světa. „Nerada bych někomu fušovala do krásného vzhledu. Jsem taková spíš jako… Nikdy jsem nebyla úplně krásná,“ překvapila nás Lucie. Kdyby se prý ale vyhlašoval titul Nejhezčí zombie republiky, měla by podle svého názoru docela šanci. Stejně by však údajně nevyhrála. „Mezi zombie bych mohla být v první padesátce,“ prozradila s úsměvem.

A jak se vůbec dostala ke spolupráci s Míšou Davidem? „Před dvěma lety jsme spolu udělali písničku, která už má na internetu tři milióny zhlédnutí, zároveň jsme tehdy oba dostali TýTý. Tak nás napadlo propojit oba naše světy. Jeden víc diskotékový, druhý folkový a přitom taneční. Začali jsme na tom pracovat a diváci teď uvidí výsledek,“ dodala Lucka Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám