Hlavní obsah
Článek

Modelka Klára Medková (40) získala před deseti lety titul 1. vicemiss ČR a i když se od té doby stala maminkou čtyřletého Radečka a dvouletého Davídka, figuru má stejně skvělou jako tenkrát. "Kamarádky dokonce říkají, že ještě lepší," pochlubila se Super.cz Klára. "Pořád nosím velikost 36 nebo 38," upřesnila.

Zastihli jsme ji, když vyrazila na nákupy se svými dvěma neposedy a zeptali se jí, jak dva malé kluky sama zvládá. "Oni jsou sice hodně bujní, ale zároveň hodní. A třeba na nákupech v obchodním centru to řeším tak, že vezmu kočárek, jednoho do něj ukšíruju a druhý na něm stojí a veze se. Takhle se mi aspoň nerozutečou," poradila ostatním maminkám Medková.

Modelka je vdaná za fotbalistu Radoslava Kováče a kluci jsou sportovci po něm. "Na fotbal bude asi spíš ten mladší, starší už chodí na tenis. Oba dávám do anglické školky, s kolektivem se sžili výborně, tak uvidíme, co bude dál," vyprávěla při zkoušení oblečení v obchodě se skandinávskou sportovní módou v jednom pražském obchodním centru.

Klára s Radkem uvažovali, že by si pořídili ještě třetího potomka, zatím jí ale bříško neroste. "Ještě nejsem pevně rozhodnutá, zda do toho jít. Ještě uvidíme," vysvětlovala Klára, která už téměř pověsila modeling na pomyslný hřebík a vídáme ji pouze na akcích, které spolupořádá její nejlepší kamarádka Kateřina Průšová.

Reklama

Další články

Načítám