Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Herečka Kateřina Herčíková a zpěvačka Renata Drössler (60) neváhaly obléknout retro plavky a úbory, aby se v nich přiblížily slavné Marilyn Monroe. Ta totiž kdysi v podobném outfitu nafotografovala manuál jógových sestav, což dnes už málokdo ví. Snímky s retro atmosférou i designem vznikly jako propagační vizuál k třetímu ročníku Prague Spirit Festivalu, jemuž obě dámy propůjčily své tváře.

„Fotografie jsme pojaly v humorném duchu, já znázorňuji pilnou jogínku, zatímco Renata spíš jen pózuje a dělá mi noblesní křoví,“ popsala Super.cz okolnosti fotografování Kateřina Herčíková. Ta se józe věnuje aktivně nejen díky tomu, že je jogínka a pořadatelka festivalu Martina Procházková její velká kamarádka.

„Plavky jsme sehnaly v barrandovském fundusu. Pruhované oblečky nám zase půjčila návrhářka Denisa Nová. Trošku jsme je na tělech přizpůsobily našemu záměru a bylo to,“ dodává zpěvačka Renata Drössler, která festival slavnostně zahájí svými šansony již tento pátek na pražské Novoměstské radnici.

Reklama

Další články

Načítám