Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem týdne Angelina Jolie (48) podnikla odvážný krok, když světu sdělila, že podstoupila z preventivních důvodů dvojitou mastektomii, při níž jí byla operativně odejmuta obě ňadra. Dnes je jasné, že se o svém záměru předtím svěřila možná pouze partnerovi Bradu Pittovi, jenž ji v jejím odhodlání velice podporoval. O operaci nevěděl ani hereččin otec Jon Voight (74), a to i přesto, že se setkali pouhé dva dny předtím, než Angelina s informací vyšla na povrch.

Zprávu včera citovala z původního zdroje New York Times snad všechna světová internetová média a jednou z osob, které se skrz toto médium o Angelinině zákroku dozvěděla, byl právě Voight. Ten následně pro New York Daily News uvedl: „Má láska a obdiv k mé dceři se nedá slovy vyjádřit. Viděl jsem ji před dvěma dny se svým synem Jamiem. Sešli jsme se všichni na jeho narozeninách i s Bradem (Pittem). Ale nevěděl jsem to. Nebylo to na ní nijak znát. Dozvěděl jsem se to v úterý ráno a byl jsem překvapený jako každý. Hluboce mě dojalo, jak se s tím vypořádala. Je to mimořádná osobnost.“

Herečka se svým otcem před časem nemluvila dlouhých deset let. V roce 2011 k sobě ale opět našli cestu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám