Hlavní obsah
Článek

Herečka Nikol Štíbrová, která naposledy hrála v seriálu Vyprávěj, je už rok a půl bez partnera. A že by si to extra užívala, o tom nemůže být řeč. Víme, jak by měl vypadat muž jejích snů. Pánové, máte šanci. Nikol už nutně potřebuje oporu a mužskou náruč!

"Je to tragédie, asi mám nějaký problém hluboko v sobě. Nevím, co se stalo a je to velmi smutný příběh jedné blondýny. Doufám, že neumřu sama a někdo se objeví," řekla se svým pověstným humorem Super.cz Nikol.

Pak ale zvážněla. "Nebudu machrovat, že je mi samotné hrozně fajn a můžu si dělat co chci. To sice můžu, ale pak člověk přijde domů a nikdo tam není. Nemůžu pořád otravovat kamarádky se svými problémy. Potřebuju taky chlapa, abych se mu mohla občas vybrečet," upřesnila Nikol.

A jak by měl vypadat muž jejích snů? "Mám představu, jak by měl vypadat, jaký by měl být, jak by se měl chovat. Asi jsem hrozně náročná, což je vtipný, protože já jsem přitom hrozně nedokonalá. Já v podstatě nemám moc co chtít po chlapovi. No ale asi prostě nároky mám," říká herečka.

"Měl by mít charisma, být vtipný, inteligentní, docela pohledný. Mám ráda chlapy, kteří mají ostré rysy v obličeji a měl by být dominantní, aby byl nade mnou," dodala Štíbrová.

Reklama

Další články

Načítám