Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) poslední dobou sklízí kritiku za výběr svého šatníku. Není snad jediná společenská akce, na které se herečka neobjeví v modelu, který místo aby zdůrazňoval její přednosti, odkrývá všechny nedostatky, jež se většina žen naopak snaží skrýt.

Nejinak tomu bylo i na koncertě Petry Janů (71) v pražské Lucerně, kam Čvančarová dorazila vzdát hold zpěvačce slavící životní jubileum a převzít finanční dar pro charitativní sdružení pomáhající lidem s takzvanou nemocí motýlích křídel, jehož je několik let patronkou.

Jitka se tentokrát rozhodla vypadat sexy, a tak se oblékla do upnutého outfitu a ležérního sáčka. Sympatická herečka se sice konečně "neohákla" do nevýrazného roláku či volné halenky, ale celkový dojem kazily její zbytečně zvýrazněné faldíky.

Na druhou stranu je na Čvančarové vidět, že si velmi užívá své mateřství. Soudě podle jejího podbradku si maminka roztomilé dcery Elenky zatím moc neláme hlavu se shazováním přebytečných těhotenských kil. Uvidíme, jaký model si herečka vybere příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám