Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluše Šplechtová má za sebou asi nejnepříjemnější zážitek z natáčení za celou svoji kariéru. V seriálu Cesty domů totiž její postavu škrtil kolega Filip Blažek (50). A vypadalo to hodně drsně. Vidět byla dokonce i zarudlá strangulační rýha jako stopa po utaženém provazu.

Pravidelní diváci seriálu Cesty domů už zřejmě tuší, že Marek Černý (Filip Blažek) je muž dvojí tváře. Za maskou podprůměrného policajta a zamindrákovaného 'blba' se skrývá nevyzpytatelný a arogantní chlap, který se neštítí ničeho. Třeba i zabít. V této scéně se rozhodl pomstít své nadřízené majorce Jírové (M. Šplechtová).

„Filip provaz utahoval jenom jako, takže mi nijak neublížil. Rýhu po provazu, která se mi na krku pak objeví, mi nalíčili maskéři. Ale přesto to nebylo nic příjemného. I když jsem věděla, že je Filip za mnou, a jeho útok jsem čekala, lekla jsem se,“ říkala Míla Šplechtová.

„Musím říct, že škrcení bylo sice nepříjemné, ale mnohem horší bylo zachraňování. Kolega Honza Vlasák mi masíroval srdce tak vehementně, že jsem se modlila, aby už režisér řekl stop. Měla jsem strach, že mi opravdu zlomí žebra,“ líčila své pocity po natočení celé této akční scény herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám