Hlavní obsah
Článek

Od korunovace Gábiny Kratochvílové (34) Českou Miss uplynuly už dva měsíce a její vztah s Filipem Laškou stále trvá, přestože některá média mladému páru prorokovala jen pár týdnů existence.

Vztah mladého páru prý jen kvete a tmavovlasý dlouhán už dokonce částečně přebývá v bytě, který historicky první krátkovlasá Miss získala za výhru. „Bývá u mě často, ale není to oficiální spolubydlení, to určitě ne," svěřila se nám Gabriela.

Kráska svému partnerovi zatím oficiálně nepředala klíč od bytu a zatím to nevypadá, že k tomuto symbolickému a pro mnohé zásadnímu kroku v blízké budoucnosti dojde. Dvojice spolu chodí teprve půl roku, a tak prý není kam spěchat. „Zatím tam má jen pyžamo a kartáček na zuby, a to stačí," svěřila se nám kráska krátce poté, co absolvovala se svými kolegyněmi preventivní sonografické vyšetření prsu.

Kratochvílová si prý naplno užívá, že poprvé v životě má byt jen sama pro sebe. „Nikdy jsem nebydlela sama, a tak se teď raduju z pocitu, že jsem pánem svého bytu," směje se Gabča.

Reklama

Další články

Načítám