Hlavní obsah
Článek

Roztomile okatá zpěvačka arménského původu Diana Kalashová (22), kterou proslavila účast v soutěži Česko Slovensko má talent, si na tak malou dívku opravdu skvěle rozjíždí kariéru! Zpívá s Karlem Gottem (†80) a dalšími pěveckými velikány českého šoubyznysu, pokřtila desku a na svět přivedla svůj první videoklip, kde to malému andílkovi se zlatem v hrdle neuvěřitelně sluší. Podívejte se na video Daniela Konopáče k písni No Asking Why!

Kalashová oslavila 16. dubna své jedenácté narozeniny se vší parádou. Jak už to u ní chodí, pokřtít desku a pogratulovat jí přišlo mnoho známých tváří. Nechyběla Tereza Brodská, zpěvák skupiny Eddie Stoilow Honza Žampa (nový producent Dianky) nebo Yvetta Blanarovičová, která je z malé hvězdy nadšená. Ale nejen ona. „O té ještě hodně uslyšíme,“ bylo slyšet v mnoha rozhovorech.

Kmotrem videoklipu, který se točil v pražském hotelu Pachtův palác, se stal moderátor Patrik Hezucký a rodiče Dianky, kteří ji v rozjeté kariéře podporují.

Dianka žije v Praze od svého prvního roku života. Mluví nejen česky, ale i rusky a arménsky, a tak se stala velkou hvězdou i v původní domovině, kde má hodně fanoušků. Stačila si už také zazpívat s vynikající zpěvačkou Larou Fabian na finále i u nás známé soutěže New Wave, kam se předloni dostala do nejužšího výběru z pěti tisíc přihlášených juniorů.

Nyní plánuje spolupráci s Honzou Žampou a kromě hudby myslí i na charitu. Loni se jí podařilo vybrat šest set tisíc na charitativní projekt Život dětem, letos je tváří této nadace, a tak dál bude pomáhat dětem, které neměly tolik štěstí jako ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám