Hlavní obsah
Článek

Petra Janů (71) se sice loni zařadila do řad šedesátnic, ale beze zbytku o ní platí pořekadlo o dobře zrajícím víně. Super.cz se zpěvačka ukázala před estetickým zákrokem odlíčená a bez make-upu tak, jak ji nemají šanci potkat ani její sousedé, když vynáší odpadky. A mnohé její generační souputnice jí mohou jen tiše závidět. Posuďte sami.

Na jarní šňůru koncertů se trojnásobná Zlatá slavice připravuje více než svědomitě. Na klinice estetické medicíny u své kamarádky MUDr. Ivany Němečkové podstoupila tuhle neděli hned několik zkrášlovacích procedur. Například omlazení pleti aplikací výživných a omlazujících látek pomocí speciálního přístroje. „Pleť vám zůstane jemná a svěží, a navíc to vůbec nebolí. Pro pokožku, která léta strádala pod nánosem líčidel, je to metoda přímo ideální,“ svěřila Super.cz Petra.

Do oblasti kolem brady si zpěvačka, která dobře ví, že pro krásu se musí občas i trpět, nechala aplikovat revoluční výplňový materiál, který v místě vpichu podporuje tvorbu vlastního kolagenu. „Minimální bolest pochopitelně cítíte, ale dá se to vydržet. S výsledkem jsem spokojená a rekonvalescence je rychlá. Teď si den odpočinu a pozítří vyrážím na další koncert,“ uzavřela povídání majitelka jednoho z největších hlasů tuzemské pop music.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám