Hlavní obsah
Článek

Postavička tak pěkná, že by z fleku mohla jít sama předvádět. K tomu pořádně napěchovaný hrudník, který ukrývá ňadra velikosti pět. To je Vendula Svobodová (52). Ta se rozhodla, že se všem v Česku pochlubí tělíčkem tak, jak ho zatím mohli vidět jen její manželé a také současný milenec Vladimír Waas. Podívejte se do fotogalerie na parádní snímky Venduly!

Svobodová přistoupila na nabídku, že na blížícím se pražském erotickém festivalu vystoupí na módní přehlídce světoznámé módní značky Le Chaton. Proto musela na zkoušku, aby věděla, zda jí spodní prádlo bude sedět. Ukázalo se naštěstí, že si postavu výborně udržuje a nemusí se za nic stydět.

„Maminky mezi čtyřicítkou a padesátkou by měly vědět, že ani v tomto věku není problém být sexy,“ vysvětlila Vendula, proč na nabídku kývla.

Svěřila se do péče majitelky salonu Heleny Konarovské, která si Vendulu vybrala proto, jelikož má přírodní prsa a ne umělotinu. „Záda jí nezdobí jediný špek. Vendula má vůbec postavu, za kterou by se nemusely stydět profesionální modelky. A její ňadra éčka, čili pětky, navíc přírodní, to jsou její skutečné přednosti,“ uvedla Konarovská.

Reklama

Další články

Načítám