Hlavní obsah
Článek

Každý interiér potřebuje čas od času drobnou změnu, aby si udržel svěží šmrnc. Kdo má ale finance a čas na neustálé dokupování ladících doplňků či nábytku? Objevte nejsnadnější cestu, jak proměnit ložnici, a prohlédněte si novinky, které jsme pro vás připravili. Všechny jsou z hladké bavlny, která si vás získá na první dotek svou jemností. Co na ně říkáte?

Happy Days znamenají jediné – slevy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme pro vás kód, se kterým získáte slevu na svůj nákup. Jak na to? Stačí nakoupit alespoň za 1.399 Kč, do přichystaného pole v košíku vložit kód HDB513 a automaticky získáte slevu 150 Kč! Dopřejte své ložnici nový styl a ušetřete!

Nebojte se černé. Slušet bude každé ložnici!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vždy jste se vyhýbali tmavému povlečení? Jednolitá černá může někdy působit tvrdě, ale když je zjemněná šedými puntíky a něžným květinovým vzorem, o tvrdosti už nemůže být řeč. Povlečení Vals okamžitě změní vyznění celé ložnice, která ihned působí elegantně a luxusně. Také si vás získal kontrast tmavého podkladu a jemných květin?

Geometrie stále vede. Zkuste ji také!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Geometrické vzory jsou stálicí, se kterou nikdy nemůžete šlápnout vedle. Zkuste netradiční variantu, která je ozvláštněna něžně růžovou barvou, díky které povlečení působí jemným, a přesto unikátním dojmem.

Trendy barvy v jemném podání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zářivé barvy jsou letošním horkým trendem. Málokdo si ale troufne na neonové povlečení. Máme skvělou alternativu, která vás okouzlí. Motiv tropických květin v zářivých barvách je utlumen krémovým podkladem, a povlečení tak působí velmi harmonicky. Vpusťte pozitivní náladu do své ložnice a okamžitě poznáte změnu.

Kostičky a proužky: nestárnoucí kombinace v moderním kabátě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kostky a proužky různých barev i velikostí jsou již po mnoho let oblíbenými motivy do ložnice. Také na ně nedáte dopustit? Zkuste trendy variantu v kombinaci šedé a bílé, která je ozvláštněna červenými proužky. Postel je největším kusem nábytku v ložnici, přitáhněte na ni pozornost! Povlečení Holmes dodá vaší ložnici šmrnc.

Další články

Načítám