Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Čas od času se objeví příležitost, při které potřebujete působit seriózně a udělat skvělý dojem. Ať už se jedná o pracovní schůzku či pohovor, setkání s rodiči partnera nebo jinou důležitou životní událost, základem úspěchu je cítit se dobře a sebejistě. Jak na to? Stačí zvolit správný outfit, ve kterém budete vypadat a cítit se skvěle. Vypadáme tak, jak se cítíme!

Kvalitní top je základ!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značkové tričko nejen na první pohled rozeznáte od nekvalitních napodobenin, ale také se v něm budete zcela jinak cítit. Příjemný materiál a lichotící střih jsou základní atributy, které oceníte při všech příležitostech. Největší výhoda triček a topů? I na první pohled neformální kousek můžete za pomocí doplňků proměnit ve formální záležitost.

Společensky, nebo formálně? Vše závisí na kabelce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základní doplněk, který rozhodne, zda působíte sportovně, nebo elegantně, je kabelka. Každá žena by měla mít kromě klasické černé kabelky také modely v jiných barvách, které sladí s různými outfity. Milujete kombinaci bílého trička a džínů? Obujte podpatky, přidejte sako, stylovou kabelku a – voilà! Z šedé myšky jste rázem módní ikonou. Snadné, že?

A co přes ramena?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

No přeci sako! Skvělý kousek vypůjčený z pánských šatníků se nastálo usadil i v těch dámských. Rázem vás promění v elegantní dámu a díky slušivému střihu zdůrazní a podtrhne ženské křivky. Stejnou službu vám udělá i delší alternativa saka – trenčkot. Dáte přednost černé klasice nebo máte odvahu na barevnou variantu? Okouzlující budete v obou!

A co muži? Nezapomínáme ani na ně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V jakém oblečení vypadá muž nejlépe? V košili! Chce-li muž udělat dobrý dojem, vždy obléká košili a sako. Co může tento dojem pokazit? Zatržená nitka i nepadnoucí střih na nekvalitní košili okamžitě zazdí veškerou vaši snahu. Vsaďte raději na kvalitu a pořiďte si značkovou košili, ve které uděláte vždy ten nejlepší dojem.

Na co by muži ještě neměli zapomenout?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li se dobře cítit i tak vypadat za všech okolností, nestačí jen kvalitní košile. Sáhnete-li po nepadnoucích boxerkách z nepříjemného materiálu, bude na vás ihned vidět, že nejste ve své kůži. Spodní prádlo je delikátní záležitost, která má na celkový dojem mnohem větší vliv, než si myslíte. Nenechte si překazit důležitou událost nepříjemnými pocity a dopřejte se komfort a styl v jednom!

Další články

Načítám