Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se zhroutila z přepracování. Neustálá péče o dvě hyperaktivní děti Michálka a Zuzanku a do toho denní moderování nebo natáčení reportáží pro TopStar. Eva byla na nohou i dvacet hodin denně a nebylo výjimkou, že přecházela virózy.

"Nemůžu si dovolit být nemocná. Jednou dvakrát kšeft odmítnete a pak už vám nezavolají. To je prostě zákon šoubyznysu. A jak říkal, tuším, Kamil Střihavka, hypotéka se neptá," řekla Super.cz důvod přecházení nemocí Eva.

Naposledy měla nasmlouvané kšefty na celý týden a onemocněla horečkou. "Nedalo se nic dělat. Musela jsem prostě makat s pořádnou teplotou," dodala Decastelo.

A nemoc udeřila znovu. Eva se stále nemohla uzdravit, zhroutila se a nasadila antibiotika. "Bohužel ale vůbec nepůsobily. Přišla jsem o hlas, bylo mi hrozně a ulehla jsem. Včera mi přišly první výsledky výtěru krku a ty jsou v pořádku, nyní čekám na výsledky krve. Snad to bude také v pohodě," uzavřela Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám