Hlavní obsah
Článek

Herečka Kamila Špráchalová, kterou jsme dříve znali hlavně z dabingu a nyní září v seriálu Cesty domů, byla vždycky tak trochu oplácaná. Po narození dvou dětí se jí nedařilo vrátit se k původní váze. To už je ale minulost. Má šest kilo dole a je se sebou spokojená.

Kamila svoji váhu nikdy moc neřešila, mužům se líbila, navíc s tím, že přibrala, se jí zaoblily vnady. Pak se ale přidal únavový syndrom a herečka se rozhodla něco udělat se svojí životosprávou.

Drsné diety ale vždy odmítala. Rozhodla se naučit se zdravé životosprávě, a tak vyhledala výživovou poradkyni Ladu Noskovou, se kterou hubla například i herečka Veronika Freimanová (68).

I přesto, že je Kamila Špráchalová známá jako přátelská a kamarádská, s Ladou si zpočátku vůbec nesedly. „Na Ladu jsem nastartovala bojovně, ale dokázala mě rychle zkrotit a hlavně okouzlit,“ popisuje Kamila Špráchalová první společné setkání. Brzy ale přišla na to, že i když není změna v životě zpočátku lehká, po chvíli se veškeré úsilí začne vyplácet a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

„Vždy jsem se k dietám a hubnutí stavěla velmi nevstřícně, protože to pro mě bylo synonymum pro hladovění. Začátek jsem ale měla velmi usnadněný, protože byly prázdniny a já byla na chalupě s maminkou, která za mě oddřela chystání receptů,“ vypráví s úsměvem Kamila o začátku svého nového života.

„Chvílemi jsem ale měla slabší chvilky. Jednu dobu jsem Ladě urputně vysvětlovala, že prostě nebudu v tom kolečku mezi prací, školou a kroužky pro sebe ještě chystat krabičky. Inu, chystala jsem,“ směje se Kamila.

„Dnes už vím, že se do konce života neprojím k nadváze a přitom si budu gurmánsky užívat,“ velebí rady své nové kamarádky. Kamila je se svým novým životním stylem velmi spokojená a je rozhodnutá v něm nadále pokračovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám