Hlavní obsah
Článek

Nemusíte mít ani korunu, a přesto se budete vozit ve svém autě, a ještě budete mít peníze na další výdaje. Stačí využít prodejní akci v AAA AUTO. Zákazníci, kteří si pořídí vůz na splátky, získají 40 000 korun v hotovosti. Paní Hořejší z Ústí říká: „Počítali jsme, že koupíme auto a nezbude nám ani koruna. Takhle máme auto i spoustu peněz.“ Nenechte si ujít 40 000 Kč a běžte si vybrat vůz do AAA AUTO.

Oblíbená Škoda Fabia 1.2 hatchback, výbava Sport, modrá metalíza, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 48 136 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Populární model po 1. majiteli s dobrými jízdními vlastnostmi, bez nutnosti dalších investic, pravidelný servis, nízká spotřeba. Klimatizace, ABS, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, el. okna, autorádio. Kupte si tuto Fabii na splátky a získejte 40 000 korun v hotovosti. Nebo si vyberte v AAA AUTO jedno z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR.

Skvělá Škoda Octavia 1.9 TDI kombi, šedá metalíza, z roku 2006, se servisní knížkou, najeto pouze 93 244 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz s objemným zavazadlovým prostorem, úsporným motorem a pravidelným servisem, garážováno. Bohatá výbava zahrnuje vyhřívané sedačky, handsfree, aut. klimatizaci, airbagy, ABS, al. kola, ASR, tempomat, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, autorádio. Vozy z AAA AUTO jsou velmi kvalitní, proto na ně poskytují doživotní garanci na legální původ vozu i při jeho dalším prodeji a 24 měsíců garanci na mechanický stav vozu.

Spolehlivý a elegantní Peugeot 307 1.6 16V hatchback, šedá metalíza, z roku 2007, se servisní knížkou, najeto pouze 74 682 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený vůz do městského provozu s výborným motorem. Auto s levným povinným ručením a bohatou výbavou – počítač, aut. klimatizace, airbagy, ABS, al. kola, el. okna, servo, centrál. Nenechte si ujít 40 000 korun v hotovosti při nákupu tohoto auta. Věděli jste, že v AAA AUTO máte možnost výměny auta do 7 dnů bez uvedení důvodu?

Spolehlivý a elegantní Volkswagen Passat 2.2 TDI kombi, černá metalíza, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 91 599 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Reprezentativní vůz s výkonným motorem a objemným zavazadlovým prostorem. Po pečlivém 1. majiteli, s pravidelným servisem a velmi bohatou výbavou. 10x airbag, aut. klimatizace, navigace, tempomat, el. ovládané vyhřívané sedačky, ABS, ASR, ESP, senzor deště, počítač, el. zrcátka a okna, servo, střešní nosiče. 40 000 korun v hotovosti při nákupu tohoto auta na splátky, tomu se říká pořádná výbava.

Vyhledávaný rodinný vůz Ford Focus C-MAX 2.0 TDCi, modrá metalíza, z roku 2007, se servisní knížkou, najeto pouze 79 283 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktický a prostorný vůz se 6stupňovou převodovkou a výkonným motorem. Auto po 1. majiteli je ve skvělém stavu. Ve výbavě naleznete klimatizaci, počítač, navigaci, centrál, airbagy, ABS, ASR, ESP, el. okna a zrcátka, mlhovky. Poskytujeme doživotní garanci na legální původ vozu i při jeho dalším prodeji a 24 měsíců garanci na mechanický stav vozu. 40 000 korun v hotovosti k autu zakoupenému na splátky? Vaše rodina už bude vědět, co s nimi.

Další články

Načítám