Hlavní obsah
Článek

Slovenská herecká legenda Ladislav Chudík (89) musel prodat svou milovanou chatu u Seneckých jezer. Bylo to oblíbené místo legendárního doktora Sovy ze seriálu Nemocnice na kraji města. Herec zde oddychoval a učil se texty svých rolí.

Server pluska.sk uvedl, že chaty se Chudík zbavil z finančních důvodů. „Pro mě to bylo také pracovní místo. Na chatě byla hlavně mimo sezóny totální izolace a mohl jsem se tam učit texty nahlas bez toho, abych se za to styděl,“ říká slavný herec.

Chudíkův zdravotní stav už neumožňoval častější návštěvy oblíbené chatičky. Dřevěná chatka zchátrala a opakovaně ji navštívili zloději. O prodeji donedávna nechtěla slyšet ani Chudíkova manželka Alena, ale manželé nemají peníze na rekonstrukci chaty a nakonec se ji rozhodli prodat. „Ano, prodali jsme ji,“ potvrdila Alena Chudíková.

Server pluska.sk uvedl, že ceny nemovitostí se v této lukrativní části rekreačního střediska pohybují od 100 do 140 tisíc eur (2,5 až 3,6 miliónu Kč). Chudík nyní vlastní pouze menší byt v bratislavské městské části Petržalka.

Reklama

Další články

Načítám