Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Děje se snad něco ve vztahu manželů Lucie Vondráčkové (44) a Tomáše Plekance (41)? Zpěvačka se totiž nechala slyšet, že prý jejího muže nemá ani napadnout vracet se v nejbližší době do Česka, kde teď sama bude trávit řadu týdnů. Prý to není dobrý nápad. Co se mezi těmi dvěma stalo?

Jak se nám podařilo zjistit, Lucka skutečně něco podobného prohlásila, ale žádnou krizi za tím prý v žádném případě hledat nemáme. Právě naopak. „Zkrátka jsem doufala, že během našeho turné s Michalem Davidem (63) bude Montreal bojovat o Stanley Cup. Ale karty se zamíchaly a Tomáš s týmem bohužel vypadl,“ vysvětlila nám Vondráčková. Ani teď si ale nepřeje, aby se její milovaný muž vracel. Až s medailí. „Jel hrát na mistrovství světa. Pokud nějaký koncert stihne, bude to fajn, pokud ne, bude to medaile,“ směje se Lucka. Česko bylo ale v neděli v podvečer na pokraji vyřazení, takže je otázkou, zda Plekanec přání své ženy bude mít šanci splnit.

Vondráčkovou po návratu do Čech čeká velmi náročný program. Kromě mimořádného turné s Michalem Davidem si má vyzvednout zrcátko TýTý a Zlatou desku za cédéčo Oheň, navíc ji čeká natáčení dvojky Babovřesk.

A co můžeme čekat na turné dvou velkých hvězd českého popu, které se sejdou poprvé na jednom pódiu? Michal David s Lucií Vondráčkovou na koncertech na zimácích po celé republice představí největší pecky svých kariér, společné duety (například klip k Času vítězství už na internetu zhlédly tři milióny diváků), Michal David navíc kolegyni doprovodí při některých písních svým hraním. Show to bude asi velkolepá. Nechybí tanec, sboristky, různí muzikanti a navíc tři LED stěny, na nichž se bude promítat u každé písně pečlivě připravená unikátní vizuální show plná animací, ukázek z videoklipů i nově natočených záběrů.

Hit Tour 2013 začíná 29. května v Ostravě v ČEZ Aréně, den na to se na dvojici hudebníků mohou těšit v Olomouci. Třetího června uvítají turné v ČEZ Aréně v Pardubicích, o dva dny později na zimáku v Uherském Hradišti, následující den pak v Brně v Kajot Aréně. Turné dále pokračuje v těchto místech: Tábor (10. 6.), Plzeň (11. 6., ČEZ Aréna), Jihlava (19. 6.), Liberec (20. 6., Tipsport Aréna) a Praha (26. 6., O2 Aréna).

Reklama

Další články

Načítám