Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nápadná podobnost Martina Maxy (63) s představitelem Jamese Bonda Danielem Craigem vynesla zpěvákovi pozvání na prestižní módní přehlídku a párty do Londýna. A aby splnil očekávání svých hostitelů, odložil svalnatý písničkář svůj obvyklý outfit a pořídil si výbavu vskutku bondovskou.

"Jsem spíš takový trampský typ, nosím trička a džíny, s garderobou jsem si nikdy hlavu nedělal, ale moje manažerka mě odtáhla do obchodu pana Vámoše, kde ze mě udělali jiného člověka, protože prý musím v Londýně reprezentovat," směje se Martin.

A co na svůj nový ohoz říká? "Musím uznat, že tenhle styl má něco do sebe. Připadám si v něm fakt šik. A to já si jindy nepřipadám nikdy! Navíc jsem se v obchodě dozvěděl věci, o nichž jsem doposud neměl tušení. Například že sako se zapíná pouze na horní knoflík. A naučil jsem se zapínat manžetové knoflíky. Jen kravatu pořád uvázat nedokážu. Vezu si ji do Londýna s uzlem. Jestli se mi rozváže, jsem ztracený," směje se.

V Londýně se Martin Maxa zúčastní jako čestný host módní show známé anglické značky. Zazáří zde ovšem v obleku ryze české firmy a vy můžete podle fotografií posoudit, že s filmovým Bondem si skutečně nezadá. "Jsem rád, že když reprezentuju český šoubyznys, je to právě v českém oblečení, ať 'angláni' nemachrujou," prohlásil zpěvák se smíchem.

Nově objevený styl oblékání ho nadchnul natolik, že v budoucnu prý hodlá používat oblek při každé vhodné příležitosti. Že bychom se tedy dočkali i toho, že se tento zarputilý odpůrce sňatků ožení? Pro takovou příležitost by se totiž tento outfit hodil dokonale.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám