Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Pošty pro tebe Ester Janečková (51) před čtyřmi měsíci porodila dceru Sáru. Už dva měsíce ovšem oblíbený televizní pořad opět točí. "Jde o práci na pár hodin, dá se to zvládnout," řekla Super.cz na dětském odpoledni v pražském Slovanském domě. Tam také maminka synů Kryštofa a Cyrila svoji první dceru také poprvé ukázala.

Během pár měsíců se už Ester pomalu vrací ke své předtěhotenské postavě. "Přibrala jsem v těhotenství sedmnáct kilo, což je docela dost. Zbývá mi ještě zhubnout čtyři nebo pět kilo, které zatím maskuju oblečením. Ale díky kojení jdou docela rychle dolů," svěřila Janečková.

Moderátorka bere krmení dětí mateřským mlékem velmi vážně. "Chci kojit Sáru minimálně stejně dlouho jako kluky, věřím, že to půjde i déle. Kryštofa jsem kojila necelý rok, Cyrila rok a čtvrt," upřesnila Janečková. Problém prý je, že malá Sára nechce pít z lahve odstříkané mlíčko. "Manžel nebo babička musejí vždycky, když mám práci, přijet, aby se Sára napila ode mne," dodala Janečková.

Na dětském odpoledni se potkala i s dalšími známými maminkami Zuzanou Belohorcovou (48) s dcerou Salmou a Simonou Krainovou (51) se synem Maxem.Také Krainová ten den syna ukázala poprvé.

Reklama

Další články

Načítám