Hlavní obsah
Článek

Bývalá zpěvačka skupiny Holki Klára Kolomazníková má sedmnáctiměsíční dceru Valinku a již 15 měsíců je na ni sama. Otec dcery Valerie opustil Kláru krátce po jejím narození, a co víc. Prakticky na ni neplatí alimenty a Klára je ráda, když ji jednou za čas potěší třeba malou hračkou.

"Jsem na všechno sama. Musím poděkovat hlavně mým rodičům. Díky nim můžu i trochu pracovat. Snažím se za vztahem s bývalým partnerem, který je momentálně v podmínce, udělat tlustou čáru a jít dál, což se mi, doufám, daří. Co se týče alimentů, tam to vázne. Za sedmnáct měsíců jsem dostala opravdu málo," vysvětlila Super.cz Klára.

"Finančně je to těžký. Prvních osm měsíců jsem měla mateřskou 7 600 korun, od devátého měsíce mám rodičovskou 3 800 korun. Situace opravdu není růžová. Jsem ráda, že mi teď naskočila nějaká vystoupení. Jsem na pódiu jako ryba ve vodě a hlavně mi to pomůže finančně, to nebudu říkat, že ne," svěřila se zpěvačka.

Na Valinku ale nedá dopustit, a i když je v těžké situaci, je šťastná, že ji má. "Zvládám to hodně dobře. Holčičku jsem si moc přála a byla vymodlená. Přišla do doby, kdy jsem to nejméně čekala a měla jsem zdravotní problémy. Hrozně jsem se těšila a doufám, že jsem dobrá máma," uzavřela Klára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám