Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známé tváře televize Prima pokřtily v zoologické zahradě ve Dvoře Králové mláďata lemurů. Zvířátka dostala jména podle známého animovaného filmu Madagaskar – Král Jelimán, Moris a Glorie.

„Já mám Krále Jelimána,“ zvolal nový moderátor primáckých zpráv Karel Voříšek, (60) když si se svými kolegy Terezií Kašparovskou a Tomášem Drahoňovským jména rozdělovali. Nevynechali pak ani krmení celé tlupy těchto madagaskarských poloopic jablky a hroznovým vínem. „Do zoologické zahrady chodíme s Emou často a zvířata máme moc rády, doma máme suchozemskou želvu Boženu a kocoura Bonifáce. Ale krmení lemurů byl pro nás úžasný zážitek,“ smála se Terezie.

Když se Tomáš Drahoňovský dozvěděl, že lemuři žijí v matriarchátu, prohlásil: „Matriarchát je fajn věc, hlavně doma, když má žena hlavní slovo,“ a pomrkával přitom na svou manželku, kterou vzal na křest spolu s jejich sedmiměsíční dcerou Sárou.

Reklama

Další články

Načítám