Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože ho krásná herečka Jitka Schneiderová (51) před nějakým časem opustila, herec David Švehlík po ženském objetí truchlit nemusí. Momentálně mu otevírá náruč jeho tanečnice ve StarDance Simona Švrčková.

Tanec je velmi intimní záležitost, k níž patří řada doteků a prakticky splynutí těl. To vše nejen v sobotním přímém přenosu, ale i při zkouškách, na nichž páry tráví během týdne dlouhé hodiny. A z minulých ročníků show je známé, že mnozí podlehli kouzlu okamžiku a stali se páry skutečnými.

Příkladem je Jitka Čvančarová (46) a Petr Čadek, kteří už přenosy StarDance navštěvují jako manželé a mají malou dcerku.

Jak dlouho spolu na parketě vydrží, to je na tanečním umění účinkujících a sympatiích diváků. Podle toho se také mohou dál vyvíjet i vztahy. Zatím patří mezi favority herečka Bára Poláková a překvapivě i hokejista Martin Procházka. Za svého favorita jej označil i Petr Bende (46), který v sobotu soutěž opustil. Porota naopak nenechala ani nit suchou na výkonu Dany Morávkové (52).

Reklama

Další články

Načítám