Hlavní obsah
Článek

Je vidět, že Olga Menzelová (46) to s muži umí. Zejména pak s vlastním manželem. I když má dceru Aničku s jeho kolegou Jaroslavem Brabcem, fungují spolu skvěle. Jak sama Olga říká, jsou prý naprosto konvenční rodina. No, když myslí...

Dlužno ovšem říct, že se o o několik desítek let staršího manžela dokonale stará. Připravila pro něj neskutečné dárky k pětasedmdesátinám, k nimž patřil výlet do Ameriky, kde mu zorganizovala setkání nejen s jeho starým kamarádem Milošem Formanem (†86), ale také s Woody Allenem.

Jejím posledním počinem bylo uspořádání výstavy Rozmarná léta Jiřího Menzela (†82), která měla premiéru na plzeňském festivalu Finále. Nyní se výstava složená z velkoplošných fotografií a koláží stěhuje do Prahy.

A na úterní vernisáži v obchodním centru na Smíchově bude rodinka jako ze škatulky. Postarala se o to opět Olga, která manžela a dceru vzala ke kadeřníkovi. Jiří bude mít upravený krátký účes, Anička si oblíbila ofinku a sama Menzelová bude zářit jako dokonale promelírovaná blondýna.

Reklama

Další články

Načítám