Hlavní obsah
Článek

Herečka Julia Roberts (45) se rozhodla bojkotovat svatbu své sestry Nancy Motes. Odmítla pozvání a neukáže se u obřadu ani na pozdější hostině. Nancy to mrzí. Ovšem hvězda filmu Pretty Woman nemůže vystát jejího snoubence. Hollywoodská hvězda je přesvědčena, že totiž s Nancy zametá a ždímá z ní peníze.

Motes přitom požádala Julii, aby byla její družičkou a svědkyní. Herečka to ale odmítla, a dokonce dodala, že na svatbu nepřijde vůbec ani jako host. Nesouhlasí totiž s tím, aby si Nancy vzala Johna Dilbecka.

„Julia si o Nancyině snoubenci nemyslí nic dobrého. Je přesvědčená, že jen ždímá Nancy, která sama přitom nemá moc peněz. Odstěhovali se z Georgie do Los Angeles a John pracoval v restauraci Panda Express. Ale okamžitě z práce odešel, když Nancy dostala práci jako asistentka produkce seriálu Glee,“ tvrdí kamarádka Julie Roberts.

Slavné hollywoodské hvězdě se také nelíbilo, když Dilbeck zneužil nové práce její sestry a požádal ji o ruku uprostřed pracovního dne před celým štábem televize FOX v hollywoodských studiích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám