Hlavní obsah
Článek

Okatý klučina z obrázku se narodil do věřící rodiny, studoval žurnalistiku, grafický design a reklamu a stal se z něj jeden z nejúspěšnějších herců radujících se z úctyhodného počtu potomků, které vychovává společně se svou partnerkou, která je rovněž filmovou hvězdou. Po tolika nápovědách už musíte mít jasno.

Brad Pitt (60) se narodil v Oklahomě a je nejstarším ze tří dětí. Od mládí se zajímal o média a o film. Jednoho krásného dne se rozhodl, že se i přes nedokončené vysokoškolské vzdělání vydá do Los Angeles, kde dostal roli v méně známém televizním seriálu. Navštěvoval herecké kurzy, na než si vydělával prodejem zmrzliny, hlídáním parkoviště nebo nabízením letáčků v kostýmech zvířat a kreslených postav.

Mladému muži toužícím po kariéře herce se nakonec poštěstilo. Přijal nabídku hrát ve filmu Thelma a Louise a od té doby se pomalu ale jistě začala rozjíždět jeho kariéra.

Mezi nejslavnější filmy, v nichž se objevil, patří například Sedm, Seznamte se, Joe Black, Dannyho parťáci, Mexičan, Trója, Podivuhodný případ Benjamina Buttona, Po přečtení spalte, Hanebný pancharti nebo Strom života.

Brad dnes patří k nejslavnějším a nejbohatším hercům planety.  I když chodil s takovými kráskami jako je Gwyneth Paltrow nebo Jennifer Aniston, nakonec zakotvil u Angeliny Jolie. Společně s ní vychovává šest dětí a roli otce si nemůže vynachválit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám