Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Jiří Hudler podlehl kouzlu Agáty Hanychové (38) i Simony Krainové (51). V jeho náručí ale nakonec zakotvila česká modelka Hanka Chymčáková, která s Hudlerem randí už dva roky a jako jediná sbalila kufry a žije s ním v kanadském Calgary.

Zatím to vypadá na nejvážnější vztah hokejové hvězdy a podle zákulisních informací už plánují i rodinu. Hudler nyní válčí ve Švédsku na mistrovství světa a Hanka mu drží palce na dálku z Prahy. Ještě předtím si stihla s přáteli vyrazit na dovolenou na Kapverdy a předvedla své dokonalé křivky, kterými dostala Hudlera na lopatky. Při pohledu na její nejnovější fotku v plavkách bude Hudler dnes proti Slovinsku, doufejme, střílet jednu branku za druhou!

Chymčáková je bývalou nejlepší kamarádkou a také manažerkou Agáty Hanychové. Poté, co si začala s Hudlerem, ale jejich přátelství skončilo. Agáta nový vztah bývalého partnera a své kamarádky neunesla.

Reklama

Další články

Načítám