Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (32) se v tomto období vyhýbá všem společenským akcím. Proč? Prý se doma pilně připravuje na zkoušky z anatomie, které ji čekají již za dva týdny. My jsme ji však měli šanci vidět na focení kampaně, kde ztvárnila roli přísné sexy učitelky.

Denisa tak měla možnost poznat, jaké je to být na druhé straně, než je v současné době. Aktuálně studuje lékařskou fakultu, na které se připravuje pro své budoucí povolání zubařky.

„Teď skoro nikam nechodím. Čeká mě zkouška z anatomie, ze které mají všichni studenti medicíny obrovský respekt. Je to opravdu náročné, ale mě to baví. Jinak by to asi nešlo, protože člověk tomu musí věnovat veškerý svůj volný čas. Tak snad budu mít i trochu štěstí a vše dobře dopadne,“ řekla Domanská.

Protože si už potřebovala od učení trochu odpočinout a provětrat si hlavu, přijala nabídku stát se tváří nového webového portálu. Pro příležitost focení kampaně se oblékla jako sexy učitelka kurzů angličtiny. Svůj přísný pohled doplnila brýlemi, které podtrhly její krásné velké oči. „Focení mě bavilo, roli učitelky jsem si celkem užívala, nicméně v reálném životě bych toto zaměstnání nezvolila. Velká část mé rodiny má pedagogické vzdělání, takže mě to trochu odrazuje. Já si raději zvolila, že budu lékařkou a budu pomáhat těm, co mě budou potřebovat. Protože i já jsem kdysi měla mindrák ze svých zubů,“ prozradila Denisa Domanská.

Pokud ve zkouškách uspěje, postoupí do dalšího ročníku, kde už následují praxe, které Denisu evidentně baví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám