Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Prožijte letošní léto konečně naplno a nebojte se svléknout do tílka či do plavek! Pomozte svému tělu od nepříjemných projevů atopického ekzému s osvědčenou řadou Protopan, která pečuje o dermatitidou postiženou pokožku zvenku i zevnitř. Vyzkoušejte atopikem vyvinuté a testované přípravky a dejte stejně jako on sbohem kortikoidům.

Protopan® Promašťovací krém

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základ produktové řady Protopan určený převážně pro suchou až velmi suchou pokožku se sklonem k šupinatění a svědění. Díky vhodně zvolené receptuře napomáhá pokožku promastit, zklidnit a následně regenerovat. Neobsahuje žádné parfemační přísady, proto nedráždí. Krém je plněn do unikátního airless obalu (bez vzduchu), proto může obsahovat minimum chemických konzervantů. Krémy jsou vhodné i pro batolata.

Protopan® Promašťovací mléko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehčí forma promašťovacího prostředku pro suchou až velmi suchou atopickou pokožku se sklonem k šupinatění. Přípravek je určený k péči o pokožku celého těla, velmi snadno se roztírá a zanechává kůži vláčnou a hydratovanou. Neobsahuje žádné parfemační složky, proto nepůsobí dráždivě a je velmi dobře snášen. Nanáší se dle potřeby, ideálně ihned po koupeli nebo sprše, než se póry pokožky uzavřou. Díky vhodně zvolené receptuře napomáhá pokožku promastit, zklidnit a následně regenerovat.

Protopan® Komplet 5 v 1

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komplet pro péči o pokožku zvenku i zevnitř obsahuje vedle promašťovacích krémů také doplňky stravy Probiotika + inulin s obsahem odolných živých kultur Bacillus clausii, Lactobacillus fermentum a Lactobacillus rhamnosus, které příznivě ovlivňují optimální funkci trávicího ústrojí. Omega 3&6 s rostlinným olejem z hadince jitrocelového. Omega mastné kyseliny k léčbě atopického ekzému doporučují sami dermatologové. Přípravek pH balance obsahuje směs minerálů a stopových prvků, které napomáhají udržet optimální pH pokožky.

Další články

Načítám