Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Potraviny pochybného původu a podivného složení jsme až donedávna mlčky tolerovali a odevzdaně kupovali - hlavně když byly v akci a my mohli ušetřit. Pak ale došlo k masivní medializaci těchto kauz a od té doby čím dál víc lidí v obchodech pečlivě studuje složení výrobků a místo supermarketů směřuje raději k tuzemským farmářům nebo sahá po kvalitativně ověřených značkách. Proč jsme ale stále slepí, když jde o ostatní spotřební zboží?

Řada Hanák PRÉMIUM, kuchyň PALOMA, provedení dýha Tineo – lak Mocca

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen málokdo zřejmě tuší, jak nebezpečný může být třeba nekvalitní nábytek. Například karcinogenní formaldehydy, vyskytující se a uvolňující se z nábytku, mohou mít fatální dopad na naše zdraví, vyvolat astma, alergie nebo v krajním případě i rakovinu. Je třeba si dát také velký pozor na nábytek potažený pouhým papírem (kašírovaný povrch) a nábytek potažený různými fóliemi. Tyto můžou uvolňovat nejen větší množství formaldehydu, ale také ftalátů, které jsou nebezpečné zejména pro těhotné ženy a děti. Proto se i u výběru nábytku vyplatí být ve střehu a vsadit na jistotu. Nejlépe na renomovaného skutečného výrobce, který 100% garantuje původ surovin a nejvyšší kvalitu zpracování. Je jím například společnost HANÁK NÁBYTEK, a.s, která vyváží do 17 zemí světa a patří k elitním evropským výrobcům. Tento výrobce si pak může dovolit neuvěřitelný zátěžový test svého nábytku. Při něm se materiál pro výrobu luxusní řady kuchyní Hanák-PRÉMIUM ponoří na několik měsíců do akvária s vodou. A protože je ze všech stran opatřený sedmi vrstvami laku, nemusíte se obávat, že by jej voda poškodila a hlavně, že by z něj vyrobená kuchyň čímkoli zamořovala domácnost. Díky této speciální povrchové úpravě je nábytek naprosto voděodolný, hypoalergenní a snadno se udržuje. Jeho mimořádně pevná konstrukce a vysoce kvalitní kování činí z kuchyně prakticky nezničitelnou součást domova. Pokud si tedy rádi dopřejete to nejkvalitnější a samozřejmě designové řešení, pak je právě kuchyně PRÉMIUM tou pravou volbou.

Řada Hanák PRÉMIUM, kuchyně ELITE, provedení dýha Wenge světlé – lak slonová kost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani v případě nové výrobní řady Hanák-TREND však nebudete muset slevit ze svých vysokých nároků na kvalitu a navíc budete i příjemně překvapení rozumnou cenou. Na ní má zásluhu hlavně speciální povrchová úprava dvířek, na která se opět nanáší sedmivrstvý lak - v tomto případě z pohledové strany včetně hran. Díky tomu je ale stejně jako u řady PRÉMIUM zachována dlouhá životnost a moderní design s vysokým leskem, popřípadě hlubokým matem, který každé kuchyni dodává luxusní vzhled. Společné mají i to, že jsou v nabídce interiérových studií k dostání v široké škále barevných kombinací a provedení. A jak již název TREND napovídá, nabízí řada i 6 nových originálních odstínů, které jsou předurčeny stát se módním hitem v evropském nábytkářství na nadcházející sezónu.

Řada Hanák TREND, kuchyň ELITE, provedení bílý lak/tyrkysový lak lamino - dub rustikál tmavý

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže vás ale zatím rozpočet nutí držet se při zemi, a přesto byste si rádi dopřáli krásnou kvalitní kuchyň bez zdravotních rizik, mohou být pro vás optimálním řešením například modely Optima nebo Esprit z řady Hanák-ACTIVE. Proč? I v případě těchto kuchyní myslí výrobce nejen na design, ale i na dokonalé zpracování a olepení hran u dvířek i korpusů. Vybírat můžete z široké nabídky povrchů a provedení a standardem je jako u všech ostatních řad i nejlepší kování.

Řada Hanák ACTIVE, kuchyň ADRIA, provedení fólie Wolfram grey - lesk / fólie ořech - mat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ke všem kuchyňským sestavám Hanák navíc až do 30. června získáte speciální bonus od značky Whirpool. Při nákupu jejích spotřebičů v celkové hodnotě převyšující 10.000 Kč totiž obdržíte zpět 1.000 Kč. Do 10.000 Kč vám potom Whirpool vrátí 500 Kč. Budete mít kvalitní a zdravotně nezávadnou kuchyň vybavenou špičkovými spotřebiči a navíc ještě ušetříte. Až se tedy vypravíte do interiérového studia, neztraťte prvoplánově hlavu pro krásnou kuchyň, ale myslete rozhodně i na své zdraví. Ptejte se na detaily a požadujte důkaz. Seriózní prodejce vám jej rád předloží.

Další články

Načítám