Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejvýraznějších účastnic reality show Hotel Paradise Zuzana Plačková (21) se nehodlá ztratit v propadlišti dějin šoubyznysu. Zuza si nechává průběžně chirurgicky ’přifukovat’ své silikonové poprsí, a tím kolem sebe přirozeně vzbuzuje zájem mužů a zvědavost žen.

Naposledy se silikonová blondýna stala tváří kampaně slovenské návrhářky Michaely Sallut. Designérka s bulvární provokatérkou nafotila několik snímků do kampaně plavek. Návrhářka se rozhodla fotit na autovrakovišti, neboť podobných lokací, jako je písčitá pláž či luxusní hotel, je prý všude dost.

„Aby byly fotky atraktivnější, pozvala jsem na focení kamaráda motorkáře z Půchova a s ním přijeli ještě další dva. Byl to skvělý den, zažili jsme kopec zábavy," říká Sallut a jedním dechem dodává: „Zuzka je profesionálka, spolupráce s ní mě proto baví. Velmi dobře se tváří před objektivem a focení proto trvá vždycky jen chvilku.“

V hotelu hříchu uměla Zuzana občas okolí potrápit svými uměle vytvořenými hvězdnými manýry. Návrhářka nebyla ale podobných výlevů nikdy svědkem. „Zuzka byla nejdřív moje zákaznice, potom jsme se spřátelily a dnes si chodíme občas spolu i sednout ven. K práci přistupuje profesionálně, v soukromí je to veselé a společenské děvče," říká návrhářka.

Reklama

Další články

Načítám