Hlavní obsah
Článek

Půvabná slovenská herečka, která se zabydlela na české scéně, brunetka Andrea Kerestešová (39), byla jednou z mála hereček, které už se těšily na konec natáčení seriálu Vyprávěj. I když to byla velká příležitost, přinášela jistá omezení.

"Už se těším, až si budu moci dělat své vlastní věci a konečně si také nechám narůst svoje dlouhé vlasy," svěřila Super.cz Andrea. Její háro totiž natáčení seriálu odneslo nejvíce. "Když jsem nastupovala, měla jsem dlouhé černé vlasy. Ty mi pak odbarvili na blond," začala vyprávět herečka.

"Vlasy mi pak začaly padat, takže se musely začít víc stříhat. Pak mě zase přebarvili na tmavo, délka šla ještě pryč, protože jsem měla mít účes na mikádo. Teprve poslední dva roky se na place pracuje s parukami," svěřila představitelka seriálové Evy Dvořákové.

"Ale ani ty nejsou ideální. Představte si, že máte na hlavě paruku dvanáct hodin, to také není nic příjemného. Už se těším, až zase budu vypadat jako žena svého věku," uzavřela Andrea, která byla na posledním natáčecím dnu v krátké šedé paruce téměř nepoznání. "Připadám si jako Andy Warhol," smála se.

Reklama

Další články

Načítám