Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že herečka a moderátorka Lenka Vacvalová je pro každou špatnost. Zrzavá kráska se proslavila skandálkem s Josefem Koktou, který byl posledním hřebíčkem do rakve manželství s Gábinou Partyšovou (45).

Postarší a prostorově výraznější muži ale zřejmě nejsou nic pro ni, protože teď jsme ji načapali ve společnosti částečně svlečených vysportovaných mladíků.

Slovenské rusovlásce se podařilo svléknout svalnaté krasavce během natáčení pořadu pro televizi Óčko. Mezi svlečenými fešáky byli i finalisté Muže roku - slovenský krasavec, slovenský stříbrný Muž roku Michal Gajdošech, a český model, finalista Muže roku Miroslav Kolenyak.

Při této příležitosti vzniklo několik pěkných svlečených fotek. Krásná Slovenka je sice známá svůdkyně, a sama si dokonce vypracované muže na natáčení poručila, ale takové množství frajerů ji nakonec stejně přivedlo do pořádných rozpaků.

Reklama

Další články

Načítám