Hlavní obsah
Článek

Seriál Vyprávěj se natáčel pět let, za tu dobu ale museli jeho protagonisté zestárnout podstatně více. Herec Roman Vojtek (51) jako Karel Dvořák, jenž figuroval mezi hlavními postavami od samého počátku, je toho jasným příkladem. Přinášíme snímky, jak vypadal od teenagera po důchodce.

"Ze začátku jsem musel mít velkou vrstvu make-upu, abych vypadal mladší, i když na osmnáct jsem se tedy sám necítil. A teď na mne zase musejí používat hodně bílé barvy do vlasů, abych vypadal starší," vyprávěl Super.cz.

Poslední natáčecí den mu mělo být něco přes šedesát. "Karel Dvořák má nenáročné zaměstnání, je to kancelářská krysa, takže se moc neopotřeboval," vysvětloval s úsměvem, proč zase tak staře nevypadá. "Ne, v seriálu to není jako ve filmu, kde se hercům vyrábějí různé masky. Bylo by to náročné," upřesnil.

Po natáčení se mu bude stýskat, i když třeba moc milostných scén s různými partnerkami si neužil. "Měl jsem jenom jednu milenku, moje seriálová partnerka jednoho milence. Byla to krize, kterou Dvořákovi ustáli a pak už byli zase šťastní," vypočítal.

Vojtek doufá, že se k seriálu budou lidé vracet i po letech. "Není to žádný blábol a myslím, že se diváci dočkají ještě mnoha repríz," míní Vojtek o Vyprávěj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám