Hlavní obsah
Článek

Už i herečka Veronika Freimanová (68) se dala na hubnutí. Doposud tvrdila, že jí stačí pohyb na jevišti, kde hraje téměř dvě desítky představení do měsíce. Ale teď uznala, že v jejím věku už to nestačí. Zvlášť když má rodinné předpoklady k tomu, aby žila hodně dlouho, vysokého věku by se ráda dožila ve zdraví.

"Moje babička byla mezi námi do sto čtyř let. Možná by to bylo ještě déle, ale život už ji nebavil. Vzpomínám, jak se rozčilovala, když jí někdo po stovce přál k narozeninám ještě jednou tolik," vzpomínala Veronika, která si roli stařenky vyzkoušela v seriálu Vyprávěj a také v divadelní hře Každý rok ve stejnou dobu. "V obou jsem to dotáhla na osmdesátku," řekla Super.cz.

Krátce před koncem seriálu začala Veronika hubnout a i v neforemném kostýmu babičky to bylo znát. "Mám dole pár kilo. Konzultovala jsem s výživovou poradkyní paní Ladou, které tímto děkuji. Člověk ví, nebo aspoň tuší, co by měl dělat se svými stravovacími návyky, jen je na to líný, Potřebovala jsem dohled," vysvětlila.

"Takže můj recept si můžete přečíst v jakýchkoli brožurkách o zdravé výživě. Jíst malé porce pětkrát denně, vynechat večerní luxování ledničky a zapomenout na to, že vás nabije energií, když se nacpete sladkostmi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám