Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako první jsme vás informovali, že Karolína Krézlová (36) dala kopačky Jaro Slávikovi (49). Zpěvačka po rozchodu rozhodně netruchlí a po hlavě se vrhá do společenského života.

Modelka a zpěvačka se nám svěřila, že již od dětství je fanynkou slavné popové dvojice osmdesátých a devadesátých let Modern Talking, a proto si nenechá ujít pražský koncert Thomase Anderse. „Rodiče je poslouchali a já jsem si jejich hity zamilovala. Ostatně je pořád hrají i v českých rádiích, takže vlastně nikdy nevymizí z paměti,“ směje se Karolína. „Moc se těším, až ty známé písničky uslyším živě," říká Karolína, která v červnu vyrazí do pražské Lucerny, kde by se se svým idolem měla osobně setkat.

Karolínina slabost na úspěšné muže je dobře známá. Její kráse nepodlehl pouze Slávik, ale také nejrychlejší muž planety Usain Bolt či slavný dýdžej Tiesto. Jsme proto zvědaví, jak dopadne její plánované osobní setkání s charismatickým Thomasem Andersem.

Krézlová nebude jedinou známou tváří v hledišti. Na koncert Karolínu doprovodí královna plastické chirurgie Ivana Němečková, u které půvabná mladá zpěvačka v nejbližší době podstoupí zkrášlovací zákrok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám