Hlavní obsah
Článek

Kráska z Hotelu Paradise Lenka Hovorková (21) dobře ví, co je na ní nejzajímavější. Tuší, že muži dobře hodnotí její dokonalé křivky, a tak se je snaží využít, jak se dá. Nafotila řadu fotografií, na nichž vyniká především její bujné poprsí, které se občas do podprsenky ani nevejde. Podívejte se na Lenčiny fantastické fotografie!

I když na vysněnou výhru v primácké reality show nakonec nedosáhla, zdaleka neřekla poslední slovo. „V současné době se zabývám především modelingem, fotomodelingem, reklamou a vizážistikou, a to nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí. Už odmalička jsem věděla, že budu sama svojí paní a že si svůj život budu sama plánovat a budovat,“ ví Hovorková, co od života očekává.

Navíc si sehnala i práci snů, když se stala tváří drinku, namixovaného energetického nápoje s vodkou. „Chystám se v létě na tour s animačním týmem. Budu objíždět kluby, koupaliště, ale i tuningové srazy, kde budeme pořádat velkolepé večírky,“ slibuje Hovorková, že všichni mají šanci brzy ji vidět v plavkách naživo.

Reklama

Další články

Načítám