Hlavní obsah
Článek

Skladatel Ondřej Soukup (72) napsal nový muzikál. Text k němu vytvořila jeho manželka Gabriela Osvaldová (70), na scénáři se podílel Gábinin partner Mirek Mirčev řečený Bulhar a jednu z hlavních rolí si zazpívá Lucie Šoralová (46), se kterou má Soukup roční dcerku Rebeku. A dokonce i její hlásek v Mauglím uslyšíte.

"Skoro se bojím, že nás zavře sociálka. Když byly holčičce ani ne dva měsíce, neměli jsme hlídání a já potřeboval, aby Lucka nazpívala ukolébavku, kterou zpívá matka vlčice, již ztvární. Tak jsme jeli všichni do studia a holčička tam celou dobu plakala. Natočil jsem i ten pláč, který nakonec diváci opravdu uslyší v úvodní sedmiminutové sekvenci, kdy zpívá úvodní píseň panter Baghíra," vyprávěl Super.cz Soukup.

Skladatel napsal muzikál během posledního roku, kdy kromě porotcování SuperStar složil také hudbu k filmům Váňa a Čtyřlístek. Má tedy plné ruce práce. Zajímalo nás, zda neuvažoval, že by do Mauglího kromě osvědčených tváří obsadil i někoho z finalistů a pozval ho na dodatečný casting.

"Abych řekl pravdu, to bych mezi nimi musel objevit někoho s dost výraznou fyziognomií nějakého zvířete. Třeba Jiří Zonyga je ideální medvěd Balů, Vladimír Marek zase had Ká. Takže reálně vážně ne. Bylo by to i časově náročné, už příští týden se začnou zkoušet choreografie. A navíc nevím, jaký mají taneční nebo herecký projev. U muzikálu nestačí umět pouze zpívat," upřesnil.

Nezbylo než se zeptat, zda mu tedy jeho partnerka Lucie Šoralová připomíná vlčici, kterou hraje. "Ona tak na první pohled nevypadá, ale dokáže se v ni dokonale převtělit. To já velmi dobře vím," řekl přesvědčivě.

Reklama

Další články

Načítám