Hlavní obsah
Článek

Čas letí jako bláznivý. Přesně to zpívá v jedné ze svých písní božský Karel Gott (†80), který společně se svou ženou Ivanou oslavil v neděli už sedmé narozeniny dcery Charlottky. A byl to vyloženě holčičí mejdan. „Charlottka si pozvala své kamarádky ze školky a ze školy do Divadla Spejbla a Hurvínka na představení Hurvínkova Nebesíčka. Pak následovala malá oslava,“ svěřila  Super.cz Ivana Gottová (48).

Ta Charlottce k narozeninám objednala tématický dort u cukrářky Markéty Krajčovičové, kterou mohou televizní diváci znát z primáckého pořadu Božské dorty od Markéty. „Ivana si přála dort na zhruba třicet porcí. Jen výroba figurek trvala 10 hodin. Pro mě osobně bylo úžasné setkání s Karlem Gottem, kterému jsem připravila ještě mangový dezert a moc mu chutnal, ještě si přidal," řekla cukrářka Markéta.

Malá oslavenkyně byla z oslavy nadšená a po dortu se jen zaprášilo. „Markéta dostála názvu svého pořadu. Dort byl opravdu božský. Figurky má Charlottka ještě vystavené doma. Přestože miluje marcipán, je jí líto je sníst,“ uzavřela povídání Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám