Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Čekal snad někdo něco jiného? Dnes odpoledne se konalo pokračování soudního líčení proti Josefu Rychtářovi (65), v němž mu hrozí tři roky basy za nebezpečné vyhrožování své bývalé ženě Darině Nové (66), její kamarádce Dáše a také rozvodové právničce exmanželky JUDr. Věře Sedloňové (u té se měl dopustit i pomluvy). Jako korunní svědek se měla dostavit Rychtářova známost Iveta Bartošová (†48). Jenže nedorazila, poslala jen lékařskou zprávu s tím, že je zraněná a leží na jednotce intenzivní péče!

Úplně bez omluvy nedorazil ani obžalovaný Rychtář. „Nevím, zda přijde. Dostal jsem jen obálku pro pana soudce,“ vysvětlil jeho právník JUDr. Vaněk. Jenže v té byla jen lékařská zpráva od Bartošové. „Jak dlouho se chystá léčit? A vyřiďte panu obžalovanému, že když sem nechce chodit, měl by se omluvit,“ sdělil soudce advokátovi.

Muž v taláru má podle našich informací možnost prověřit, zda je údajně zraněná Iveta vážně nemocná, či zda je nemoc jen vymyšlená. Byla by ale labilní zpěvačka kvůli strachu z výpovědi u soudu schopná vynutit si hospitalizaci? Ještě před pár dny přitom měla vystoupení. Zhoršil se od té doby její zdravotní stav natolik, že musela do špitálu? A nepřipravoval Rychtář omluvu pro její dnešní neúčast u soudu prohlášením v médiích, když prohlásil, že už minulý týden musela do nemocnice s bolavým žlučníkem?

Soud pokračoval bez účasti Rychtáře. Četl se seznam listinných důkazů, v nichž figuruje hned několik článků Super.cz nebo zpráva o domovní prohlídce u Rychtáře a jeho odposleších. Coby svědek vystoupil také jeho zaměstnanec, který logicky proti šéfovi neřekl křivého slova. Soud pokračuje dalším líčením v červnu. Snad už bude zpěvačka fit a konečně vypoví svou verzi příběhu o hádce mezi Darinou Novou a jejím exmanželem Josefem Rychtářem.

Reklama

Další články

Načítám