Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Šestačtyřicetiletý bývalý boxer Mike Tyson, který je známý jako jeden z nejdrsnějších mužů světa, se proměnil v krotkého beránka. Nejenže slavný Američan s boxem přestal a stal se vegetariánem, teď se dokonce rozhodl, že se chce věnovat své nové zálibě - divadlu. Rád by ztvárnil slavnou Shakespearovu postavu Othella.

„Nebyl by Shakespeare úžasný? Takový černý chlap. Dokázali byste si mě představit v Othellovi? Nemyslím, že jsem na to už dost připravený, ale budu se o to rozhodně pokoušet. Moje kariéra herce teprve začíná rozkvétat. Nikdy jsem se nepovažoval za komika či herce, i když jsem natočil pár filmů a pořadů, ale mám spoustu přátel mezi herci a režiséry. Tvrdí, že můj talent je příšerný. Ale všechno má svůj čas. Já na svých dovednostech budu tvrdě pracovat,“ uvedl Mike v rozhovoru pro americký deník New York Daily News.

Muž, který si za svou boxerskou kariéru vysloužil přezdívky Zvíře nebo Železný Mike, své herecké nadání již v několika filmech předvedl. Vidět jste ho mohli například ve snímcích Pařba ve Vegas, Scary Movie 5 nebo Pařba na třetí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám