Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Oblíbená skupina Maxim Turbulenc už nehodlá být symbolem tří baculatých chlapíků. Frontman skupiny Pavel Vohnout alias Kyklop (50) totiž před časem zahájil kampaň na přírodní prostředek na hubnutí OBEZIN™, díky kterému vcelku rychle a bezbolestně zhubnul už 12 kilo a úbytek váhy dále pokračuje. Nyní se k němu oficiálně připojuje i zbytek skupiny. S OBEZINem už výrazně zhubly také Klára Kolomazníková, Leona Šenková a v minulosti i Ivana Christová a Markéta Mayerová.

Super akce na OBEZIN: Dnes za 490 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Znám Kyklopa už léta a při každé dietě dříve skučel hlady. Je to poprvé, co hubne a vůbec si u toho nestěžuje,“ směje se Dan Vali, kterého lékaři už varovali, že i on by měl urychleně začít hubnout. Ajfl k tomu dodává: „Tak když budou hubnout oba, taky se přidám. Jsme skupina, musíme táhnout za jeden provaz. A navíc mám v pase taky dost slušnou rezervu, která musí pryč.“ Maxim Turbulenc má v červnu celkem nabitý program. Jednotlivé členy skupiny přitom poslední dobou trápily zdravotní problémy. Nyní doufají, že díky hubnutí s přírodním přípravkem OBEZIN™ se to všechno zlepší. Tento rostlinný doplněk stravy totiž reguluje hladinu cukru v krvi a snížení váhy zároveň přispívá k udržení hladiny cholesterolu. A to všechno si pánové z Maxim Turbulenc už musí hlídat.

Super akce na OBEZIN: Dnes za 490 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mladá úspěšná rockerka Leona Šenková (20) zhubla s OBEZINem 3 kilogramy za měsíc. „Konečně mě přešly ty večerní nájezdy na ledničku. Dříve mě každý večer honila mlsná a nedalo se to vydržet,“ pochvaluje si přípravek Šenková. Tenhle efekt má OBEZIN™ díky přidané řase Spirulina platensis, která podobné chutě potlačuje a reguluje množství cukru v krvi. Šenková má za sebou úspěšný koncert při příležitosti svých narozenin, kam dorazili i hvězdy jako Petr Kolář, Aleš Brychta nebo Bohuš Matuš. Veřejně oznámila, že s OBEZINem je spokojená, protože nemá žádné vedlejší účinky a pouze jí pomáhá méně jíst. Zmenšení porcí pomocí přírodních látek je hlavním principem účinnosti tohoto přípravku.

Super akce na OBEZIN: Dnes za 490 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Změnil se mi život a začalo se mi opravdu dařit: Zhubla jsem bez problémů už 8,5 kilogramů, aniž bych se musela nějak omezovat, vyhrála jsem 2. místo na pěvecké soutěži v Rusku a připravuji se na natáčení videoklipu ke svému plánovanému CD,“ popisuje svůj příběh Klára Kolomazníková, bývalá členka skupiny Holki. Po užívání OBEZINu se jí podařilo nejen vylepšit si postavu, ale i kariéru. Po dramatickém rozchodu s přítelem totiž zůstala sama s malou dcerkou a hrozně přibrala. Klára nedávno vyzkoušela také liposukci, po které se rychle zotavuje a nyní znovu pokračuje v hubnutí s OBEZINem „Netušila jsem, že hubnutí bude možné bez trápení a hladovění, a navíc takhle rychle,“ pokračuje slavná exHolka a celá přitom září. „Díky OBEZINu jím pidiporcičky a cítím se skvěle,“ dodává usměvavá Klára.

Super akce na OBEZIN: Dnes za 490 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Český přírodní přípravek OBEZIN™ si za krátkou dobu své existence získal řadu příznivců. Princip účinnosti je snadný: Hlavní složka přípravku, přírodní rostlinný komplex PSC™, po zapití až stonásobně v žaludku zvětší objem. Díky tomu máte pocit sytosti už po konzumaci mnohem menší porce jídla, než obvykle sníte. Obsah žaludku s touto účinnou látkou trávíte déle než ostatní potraviny, proto delší dobu nemáte hlad. OBEZIN™ navíc obsahuje mořskou řadu Spirulina platensis, která významně reguluje hladinu cukru v krvi, proto vás přejdou chutě uzobávat mezi jídly. Čím déle OBEZIN™ užíváte, tím lépe si váš mozek zvykne, že vám stačí jen malá porce jídla. Po vysazení přípravku tudíž i nadále konzumujete menší pokrmy a nedojde k tolik obávanému JOJO efektu. Využijte příležitost a vyzkoušejte OBEZIN™ ještě dnes. Do plavkové sezóny bez problémů ještě zhubnout zvládnete!

Další články

Načítám