Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) občas působí jako frajírek a svým chováním tomu někdy dost napomáhá, ale asi nebude takový tvrďák, jak se zdá. Ve svém novém videoklipu k songu Dreamer, který byl natočen na mobil, totiž brečí a rozhodně nejde o kašírované slzy pro diváky. Podívejte se na video!

„Je to udělané jako mobilní videoklip, kromě telefonu jsem používal i kameru v notebooku. Vyhecoval mě kamarád, který chtěl vymyslet něco speciálního k písničce Dreamer, když má u lidí tak velký úspěch. Točil jsem sám, někdy pomohli kamarádi, a je to z mnoha různých míst a situací,“ řekl Super.cz Issa.

A proč ty slzy? „Nikdy jsem to neudělal, ale tady se malinko otevírám lidem. Ukazuju jim svoje soukromí, svou duši, když brečím. Tehdy jsem měl velký pocit úzkosti. Nejsem zkrátka kamennej člověk,“ vysvětluje.

A o čem skladba, v níž zazní i housle Michala Hejče, vůbec je? „O tom, že mě nebaví být sám. Ptám se, jestli jen já jsem snílek. Také je to o tom, že někdy se lidé špatně vcítí do kůže toho druhého a neví, že člověka někdo opustil. V kontrastu s tím jsou tam záběry, kde jsem obklopen novináři a fotografy. Prostě dokonalá iluze,“ vysvětluje Issa, který ale odmítá, že by skladba vznikla na popud toho, že ho opustila kočička Krézlová.

„Byl jsem na akci fotografa Jakuba Ludvíka a zase se ke mně měla. Už mi psala, že se jí stýská. To je sice hezký, ale ta písnička o ní rozhodně není,“ dodal Sámer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám