Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) je dnes v první řadě vzornou maminkou dvou krásných synů a šťastnou ženou v domácnosti. Společně s námi si nyní můžete zavzpomínat na doby, kdy byla zpěvačka vlivem drastických diet ještě štíhlá jako proutek a ráda se oblékala do odvážných a neotřelých sexy outfitů.

Poté, co jsme nedávno všem jejím věrným fanouškům přichystali dáreček v podobě zpěvaččiných nejhlubších a nejsvůdnějších výstřihů seřazených do pozoruhodné hrudníčkové galerie, se nyní můžete pokochat přiléhavými koženými oblečky Ilony, které těsně obepínají její silikonem vylepšená ňadra.

Tehdy Csáková slavila třicítku a patřila k opravdovým divoškám koncertních pódií. Za svou dokonale štíhlou postavu se však zpěvačka vůbec nemusela stydět. Ba naopak. Rok od roku s každým novým albem pečlivě měnila image, barvu vlasů i outfity. A nejodvážnější nosila právě ve svém "koženém" období.

Dnes je zpěvačka maminou na plný úvazek, a tak na podobné módní taškařice jistě jen s úsměvem vzpomíná. Poté, co v září porodila syna Dominika, se pochopitelně stáhla do ústraní a promyšleně se pozvolna zbavuje přebytečných kil. Při jednom z vystoupení nedávno prokázala notnou dávku odvahy. Zvolila krátké šaty a diváci v televizi si ji pletli s Halinou Pawlowskou.

Ilona běhá okolo synů a spřádá plány na vlastní luxusní kurník pro opeřence, ale nezapomíná ani pracovat. V červnu se například objeví společně s dalšími kolegyněmi na koncertu Královny popu, kde si mimo jiné střihne svou historicky první coververzi Cesta rájem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám