Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) je s módou poněkud na štíru. Někdy vypadá skvostně, jindy si ostatní klepou na čelo, jak ji mohl manžel Petr Čadek v takovém outfitu vůbec pustit ze dveří.

Jitka si oblíbila volné halenky s vázačkou u krku. Domnívá se zřejmě, že jimi schová těhotenská kila, která ještě nestihla shodit. Úplně tak skrývá své ženské křivky, což je při její příjemně žensky zaoblené postavě na škodu.

Když se objevila jako jeden z čestných hostů na tradičním vyhlášení nejlepšího sommeliéra České republiky, nad výběrem blůzky nám zůstal rozum stát. Střih by se snad dal ještě odpustit, ale geometrický vzor vytvořil z horní části hereččina těla neforemnou krabici a vypadalo to, že kojící maminka přibrala snad deset kilo.

Jak je ale vidět podle upnutých černých kalhot, rozhodně to tak není. Půvabná Jitka by se měla nad svým šatníkem rozhodně pečlivě zamyslet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám