Hlavní obsah
Článek

V Pyšné princezně hrála nadutou následnici trůnu, ve skutečnosti má ale Alena Vránová (80) srdce na dlani! Nedávno její dcera Markéta Rážová začala tvrdit, že na ni slavná matka kašle. Nakonec se ukázalo, že to není úplně pravda, jelikož své dceři, těžké alkoholičce, chce darovat játra. Teď vyšla najevo další informace. Vránová prodala i svou milovanou chalupu, jen aby sehnala peníze na drahou dceřinu léčbu!

Alena Vránová v nemovitosti v jihočeském Přeborově utopila veškeré úspory, nádherně ji zvelebila, nakonec se jí ale ze dne na den zbavila. Právě v době, kdy to začalo být s její dcerou vážné!

„Bylo nám divné, že ji paní Vránová prodala. Říkala něco, že je toho už na ni moc. Ale jezdila sem její dcera Markéta, vnučka Tereza a plánovala si, jak se budou vždy na chalupě celá rodina scházet. A najednou tohle!“ svěřila Blesku bývalá sousedka Vránové, která nyní již chápe, proč se herečka s přáteli z okolních chalup po prodeji raději ani nerozloučila.

Představitelka pyšné princezny zde trávila veškerý svůj volný čas, do Přeborova si zvala i řadu přátel. Chalupu opouštěla jen s těžkým srdcem. Tohle by asi máma, která na dítě kašle, nikdy neudělala…

Reklama

Další články

Načítám