Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, rozvedená paní, krásná brunetka Tatiana Vilhelmová (45) na to už možná zapomněla. Ale ve chvílích očekávání třetího potomka, nyní s idolem dívčích srdcí Vojtěchem Dykem (38), se fotograf Jakub Ludvík rozhodl vystavit její nahou fotografii.

"To už je asi sto let zpátky, když začínala. Bylo to zábavné a nepamatuju si, že by to bylo k nějaké příležitosti. Každopádně každá žena se ráda svlékne, když ví, že na fotce bude krásná, budou tam stíny, bude to decentní," komentoval Ludvík její snímek na vernisáži svých děl v galerii pražské elektrárny. A to její fotku v ateliéru hodně dlouho odmítal někomu poskytnout. "Ta by se zbláznila," říkal.

Nyní každopádně stále fotí obnažené ženy, ale už delší dobu je žádán i od pánů, a to rozhodně ne jen od těch, kteří by po něm chtěli akty. Naposledy fotil Sagvana Tofiho jako bezdomovce z muzikálu Děti ráje dohromady s Michalem Davidem (63), jenž je autorem valné části písní, které dokáží rozezpívat sál v GoJa Music Hall.

Reklama

Další články

Načítám